Vijvers en zwemvijvers

Heeft u altijd al een vijver of zwemvijver in uw tuin gewild? Hovenier Leen Noordermeer maakt dit voor u mogelijk. Het aanleggen van een vijver of zwemvijver is een vak apart, bij hovenier Leen Noordermeer is deze expertise aanwezig.

Voor het aanleggen van vijvers en zwemvijvers is technische kennis, creativiteit en kennis van waterplanten nodig. De vijvers en zwemvijvers van Leen Noordermeer hebben een natuurlijke uitstraling.

Om uw tuin wat levendiger te maken is een vijver een prachtige optie. Een vijver brengt afwisseling en meer natuur in uw tuin. De beplanting geeft uw vijver een natuurlijke uitstraling.

Een zwemvijver maakt van uw tuin een paradijs. U hoeft de tuin niet meer uit voor een heerlijke frisse duik. De zwemvijver wordt helemaal aangepast naar uw wens.

Ecolan rubberfolie vijver zwemvijver hovenier leen noordermeer brielle

Ecolan rubber vijverfolie

TIJDELIJK 20% KORTING OP ECOLAN® 

Maak gebruik van de unieke kortingscode: LEEN2533 op www.ecolan.nl
en profiteer vandaag nog van deze unieke actie!
 

Leen Noordermeer is dealer van Ecolan rubber vijverfolie. Ecolan is al een aantal jaar synoniem voor topkwaliteit in rubber vijverfolie. Ecolan vijverfolie is ideaal materiaal voor bodemafdichting van vijvers en zwemvijvers. Duurzaamheid staat bij Ecolan centraal. Ecolan rubber vijverfolie heeft een verwachte levensduur van tenminste 30 jaar.

Vijver en zwemvijver Hovenier Leen Noordermeer in Brielle Vijver en zwemvijver Hovenier Leen Noordermeer in Brielle Ecolan Aanbieding Korting Vijver en zwemvijver Hovenier Leen Noordermeer in Brielle