Een professioneel ontworpen tuin biedt veel gemak

Woont u in de regio Brielle en bent u opzoek naar een goede tuinontwerper?

Dan doet u er goed aan om Hoveniersbedrijf LeenNoordermeer te overwegen.

Wij bieden u complete dienstverlening met oog op een weelderige groei van uw tuin.

U heeft er nauwelijks omkijken naar.

Hoeft eralleen maar van te genieten.

Hovenier in Brielle nodig? Bel Leen Noordermeer.

Tuinontwerp

Een doordacht tuinontwerp is essentieel als u een tuin wilt waar u zonder tegenslagen van kunt genieten. Afwatering, lichtinval, kindvriendelijkheid. Het zijn maar enkele factoren die standaard meegenomen worden in een goed plan. U voorkomt er problemen mee. Heeft u al een tuinontwerp, of wilt u het door ons laten maken? Alles is mogelijk bij hovenier Leen Noordermeer en Wageveld Hoveniers uit Brielle.

Neem contact op

Tuinaanleg

Bij de aanleg van een tuin is toegespitste apparatuur nodig. Zorgvuldigheid is geboden. De grond wordt diep doorgespit en het zandbed goed aangetrild voor er bestrating komt. De volgorde van de werkzaamheden moet kloppen. Daarbij is de juiste omgang met de planten van groot belang. hoveniersbedrijf Leen Noordermeer en Wageveld Hoveniers nemen u dit werk met zorg uit handen.

Tuinonderhoud

Een tuin groeit en bloeit. Heerlijk. Maar dat levert werk op. Bomen en beplanting moeten op de juiste manier worden gesnoeid, het gras moet regelmatig gemaaid en worden, tuinen worden onderhouden en bemest! Misschien wilt u een deel van deze taken wel zelf uitvoeren: dat juichen wij van harte toe. 

Naar gelang uw behoefte, maken we een plan om er samen voor te zorgen dat uw tuin in topconditie blijft.

Extra elementen in een tuin

Tuinbestrating, vijverstuinhuizen  of zwemvijvers. Het zijn elementen die uw tuin extra functioneel, levendig en mooi maken. Hoveniersbedrijf Leen Noordermeer Wageveld Hovenirs en Inge Ontwerp en Advies voor uw Tuin hebben veel ervaring met de planning en de aanleg van toevoegingen aan uw tuin, die het net dat beetje extra geven.

Excluton en Lugarde

Vraag ons naar de mogelijkheden