Genieten van de rust van water in uw tuin met Leen Noordermeer

Het aanleggen van een vijver of zwemvijver is een vak apart. Bij hovenier Leen Noordermeer is hiervoor de juiste expertise aanwezig. Wij hebben diverse relevante certificaten, en deden in de loop der decennia veel ervaring op in dit veld. We blijven scholing volgen om de nieuwste technieken te kunnen gebruiken. Heeft u altijd al een vijver of
zwemvijver gewild? Ons hoveniersbedrijf in Brielle maakt het voor u mogelijk.

Een ecologische vijver

Om een natuurlijke uitstraling in vijvers te bereiken, is nauwkeurige afstemming van de diverse technische factoren cruciaal. De planten moeten het water filteren, dus grondige plantenkennis is belangrijk. Zo kunt u uw favoriete vissen erin loslaten, wetende dat het ecosysteem in balans blijft.

Spreek een expert
 Laat je tuin ontwerpen door Leen Noordermeer Hoveniersbedrijf uit Brielle.

Heerlijk zacht water met een zwemvijver

Een zwemvijver is een natuurlijk ogend zwembad, waarbij geen chloor wordt gebruikt maar helofytenfilters en waterzuiverende
planten. Het is dus net of u zwemt in een natuurmeertje. U kunt zich voorstellen: met een zwemvijver verandert uw tuin al snel in een paradijsje op aarde. Hovenier Leen Noordermeer en Wageveld Hoveniers uit Brielle maken uw wensen werkelijkheid.

Ecolan rubber vijverfolie

Leen Noordermeer is dealer van Ecolan rubber vijverfolie. Ecolan is al decennia synoniem voor topkwaliteit in rubber vijverfolie. Dit is ideaal materiaal voor bodemafdichting van vijvers en zwemvijvers. De materialen zijn van natuurlijke oorsprong, en worden volledig duurzaam geproduceerd. Ecolan rubber vijverfolie heeft een verwachte levensduur van tenminste 30 jaar.

Neem contact op