Met een tuinhuis 4 seizoenen per jaar genieten
van uw tuin

Lekker overdekt genieten van het buitenleven. Is het winter, dan zit u onder een dekentje, vuurkorf in de buurt, en drinkt u een lekkere warme drank. In de zomer geniet u van het briesje op uw huid, terwijl u
een boek leest, of u schuilt hier om een onweersbui van dichtbij te ervaren. Ziet u zichzelf al zitten? Met de tuinhuisoplossingen van Leen Noordermeer wordt de droom werkelijkheid.

Lugarde biedt kwaliteit en service

Inge Ontwerp en Advies voor uw Tuin BV is  al ruim 10 jaar déspecialist in het  ontwerp en de montage van uw buitenverblijf van Hoveniersbedrijf Leen Noordermeer uit Brielle . Dealer van Lugarde. Dit is een innovatief Nederlands bedrijf dat
uitstekende tuinconstructies ontwerpt voor de regionale markt. U kunt uw tuinhuis, blokhut, prieel of veranda precies zo indelen als u dat zelf wilt. Bekijk het hier.

Bespreek uw wens met de expert -> Inge Ontwerp en Advies voor uw Tuin (06-53807089)
 Laat je tuin ontwerpen door Leen Noordermeer Hoveniersbedrijf uit Brielle.

Is een tuinhuis duur?

Mensen vragen ons vaak of een tuinhuis niet veel te duur is. Nou, zeggen wij dan, dat valt reuze mee. De tuinhuizen en blokhutten van Lugarde worden lokaal gemaakt, hebben weinig vervoerskosten en zijn goed uitgedacht. Dat maakt een scherpe prijs haalbaar. En kijkt u zelf eens hoe mooi de resultaten zijn.
Willt u meer weten?

Neem contact op